top of page
Activiteiten: Blog2 Custom Feed
Happy Stones

Je bent ze vast wel  eens tegen gekomen..van die vrolijk gekleurde stenen die midden in het bos, op het platteland, langs een rivier of gewoon midden op straat te vinden zijn. Misschien wist je tot nu toe nog niet waarom deze vrolijk gekleurde stenen over de wereld verspreid lagen, maar dit zijn nou de zogenoemde ‘Happy Stones’!

 

Een Happy Stone is een steen die door iemand mooi beschilderd is. Vervolgens wordt deze steen ergens neergelegd in de natuur of in de stad om de vinder blij te maken. Het fenomeen ‘Happy Stone’ is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Sinds de corona pandemie is dit ook een rage geworden in Nederland.

 

Kun jij wel wat vrolijkheid gebruiken in deze tijd en wil je even pauze van je drukke programma? Dan is deze activiteit voor jou weggelegd!

 

Met deze activiteit verleg je even de focus van alles wat er op dit moment speelt in jouw leven naar het doen van iets creatiefs en actiefs. Het maken van een creatie werkt ontspannend en draagt bij aan stressvermindering. Het gaat er niet om of je hier goed in bent, maar puur om de bezigheid en de positieve energie die het jou en anderen brengt. 

 

Zeker als je weleens moeite hebt om jezelf naar buiten te krijgen, dan is de Happy Stone de perfecte reden om erop uit te gaan! Het vinden van een steen geeft je kracht en het gevoel dat je niet alleen bent. Deze verbinding is juist in deze tijd zo belangrijk.

 

Hiermee zorgen we samen voor een beetje geluk, warmte en saamhorigheid in deze wereld. Vooral in deze bizarre corona tijd is hier behoefte aan. Hopelijk brengt het maken en het vinden van een Happy Stone een glimlach op jouw gezicht!

 

Wil jij ook je steentje bijdragen aan deze happy-generatie? Meld je dan hier aan en word onderdeel van de Happy Stone community! 

bottom of page