Doe mee met Samen Blokje Omdenken!

Ervaar jij ook deze hele COVID- tijd als een onwijs lastige periode? Waarin je nauwelijks meer mensen ziet, studie-of werkdruk groter lijkt dan normaal en je niet lekker in je vel zit? Meld je dan voor Samen Blokje Omdenken! Samen Blokje Omdenken is een platform voor jongeren zoals jij. Het biedt je de handvatten om naar buiten te gaan in je eigen regio en te ontstressen. Je ontmoet nieuwe leuke mensen, doet samen leuke dingen en doorbreekt de sleur!

Nature For Health, Nudge, Lentekracht en Vrije Universiteit Amsterdam bouwen - samen met jongeren - aan hét nieuwe platform om millennials met de natuur en met elkaar te verbinden en tegelijkertijd stress te verminderen. Want groen maakt gelukkig, onthaast en geeft rust. En toch wordt het ‘natuurlijk medicijn’ nog weinig benut. SBO wil daar verandering in brengen.

Meld je aan

Woon en studeer jij in Nederland en ben je tussen de 18 en 26 jaar? Doe dan mee met de  Samen Blokje Omdenken!

 

Hoe werkt het? 

Het platform Samen Blokje Omdenken biedt handvatten om naar buiten te gaan in eigen regio. Op SBO vind je originele routes met daarbij verschillende activiteiten, zoals het luisteren van podcasts of het zoeken van Happy Stones. Ook kun je ervoor kiezen om tijdens je buitenactiviteit iets terug doen voor de natuur: moestuinieren, afval opruimen of bloemzaden zaaien. 

 

Als je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op. We vragen je eerst om een een vragenlijst in te vullen. Vervolgens kies je zelf een buitenactiviteit, bijvoorbeeld een wandelroute in jouw regio. Deze route track je met de app Alltrails. Tenslotte vragen we je om nog een vragenlijst in te vullen.

Wil je meedoen met Samen Blokje Omdenken? Leuk!