top of page
  • Writer's pictureSamen Blokje Omdenken

Nature bits

Updated: Nov 17, 2021

De natuur staat onder druk; voel jij ook dat het tijd is voor verandering, ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil jij je graag actief inzetten voor een groene, duurzame toekomst? Doe dan mee met Nature Bits van IVN Natuureducatie!


Bij Nature Bits is de jongere generatie aan zet en staat de natuur centraal. IVN heeft jou, en gelijkgestemde jongeren de handvatten om meer te leren over, en je samen in te zetten voor, de Nederlandse natuur.


Wat is Nature Bits?

Nature Bits is ontstaan vanuit de wens om jongeren te ondersteunen in de weg naar een groenere, duurzame toekomst. Met Nature Bits sta jij, samen met gelijkgestemde jongeren, aan de rand van iets groots: een jongerenbeweging die zich actief inzet voor de natuur. Dit kan op verschillende manieren.Deelnemen aan een Nature Bit

Iedere Nature Bit staat in het teken van leren óver de natuur, ín de natuur. Samen met een groep gelijkgestemde jongeren (18-30 jaar) duik je een dag lang in een interessant natuurthema, terwijl jij je midden in de natuur begeeft. Je doet op zo'n dag niet alleen een heleboel natuurkennis op, je werkt daarnaast ook aan nieuwe skills, je persoonlijke ontwikkeling én je leert hoe jíj impact kunt maken voor een groene en duurzame toekomst. Ben jij klaar voor een leerzame, actieve, maar vooral ook gezellige dag? Na afloop van een Nature Bit ga je geïnspireerd naar huis, met een honger naar meer kennis en gemotiveerd om het verschil te maken!


Wat krijg je van IVN?

  • Een leerzame dag in de Nederlandse natuur

  • De mogelijkheid om je actief in te zetten voor de natuur, ín de natuur

  • Excurcies; een leerervaring met experts en lokale natuurkenners

  • Je leert hoe jij impact kan maken en een ander kan inspireren zich in te zetten voor een groene toekomst

  • De mogelijkheid om nieuwe skills te leren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van workshops

  • Een gezellige dag met gelijkgestemden

Voorwaarden

  • Je bent tussen de 18-30 jaar oud

  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om je een hele dag te verdiepen in een interessant natuurthema

Meer informatie en aanmelden: Klik hier

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page